Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Αρέσει πολύ ο Jude Bellingham στους φίλους των Κόκκινων!!!

Αρέσει πολύ ο Jude Bellingham στους φίλους των Κόκκινων!!!

Οι φίλοι των Κόκκινων θαύμασαν τον Jude Bellingham, που αγωνίστηκε και σκόραρε απέναντι στην Manchester city το βράδυ της Τετάρτης για την δεύτερη αγωνιστική του Champions League.

Οι Reds που έχουν συνδέσει το όνομα τους με τον νεαρό Άγγλο και άσσο της Dortmund, με το πιο πιθανό σενάριο να δείχνει ότι θα αποκτηθεί από την Liverpool στο άνοιγμα των μεταγραφών του Γενάρη.

Η Dortmund επισκέφθηκε την City στο Etihad και ο Bellingham έδειξε τον λόγο γιατί η Liverpool τον θέλει διακαώς. Η κλάση που έδινε στο παιχνίδι κάθε φορά που ακουμπούσε τη μπάλα φάνηκε στο Manchester, που επίσης άνοιξε το σκορ του αγώνα μετά από ασίστ του Marco Reus στο 56′ του παιχνιδιού. Αυτό ήταν το δεύτερο γκολ του σε ισάριθμα παιχνίδια στο Uefa Champions League την εφετινή σεζόν.

Ο Bellingham που τελείωσε τον αγώνα με δύο πετυχημένες τριπλές, δυο μεγάλες μπαλιές και τρεις κερδισμένες διεκδικίσιμες μπαλιές. Επίσης είχε δύο κερδισμένα φάουλ, δύο μπλοκ σε σουτ των παικτών τής City και τρεις αναχαιτίσεις για την Borrusia. Παρ’ όλα αυτά, η ομάδα του δεν τα κατάφερε και ηττήθηκε από την City, που αρχικά με τον Stones ισοφάρισε στο 80′ και έπειτα με τον Halland στο 84′ πέρασε μπροστά στο σκορ που ήταν και το τελικό 2-1.

Οι χαφ των Reds που είτε είναι τραυματίες την φετινή σεζόν (Keita, Ox Chamberlain ) είτε δεν έχουν ξεκινήσει καλά την σεζόν (Henderson, Milner) και οι τρεις προαναφερόμενοι εκτός τον Henderson, λήγει το συμβόλαιο τους με την ομάδα το ερχόμενο καλοκαίρι. Σε περίπτωση απόκτησης του Bellingham θα προστεθεί βάθος στο ρόστερ της ομάδας, δημιουργικότητα και εκτέλεση αφού ο 19χρονος έχει καταφέρει με την φανέλα των Βεστφαλών να σκοράρει 13 γκολ και να μοιράσει 18 ασσίστ στα 99 παιχνίδια που έχει δώσει σε όλες τις διοργανώσεις μαζί της.

Αρέσει πολύ ο Jude Bellingham στους φίλους των Κόκκινων!!!
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com